Στεγνό βούρτσισμα για αποτοξίνωση του σώματος

βουρτσισμα

Το στεγνό βούρτσισμα είναι ένας από τους ευκολότερους και καλύτερους τρόπους για να αποτοξινώσουμε το σώμα μας σε τακτική βάση. Το δέρμα υπολογίζεται ότι μπορεί να απορρίψει πάνω από ένα κιλό τοξινών μέσω των πόρων του και μέσω της απομάκρυνσης των νεκρών κυττάρων από αυτό.

βουρτσισμαΤο στεγνό βούρτσισμα είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος να μεγιστοποιήσετε τα κανάλια αποβολής τοξινών του σώματος. Ταυτόχρονα, το βούρτσισμα του σώματος βοηθά να βελτιωθεί η κυκλοφορία του αίματος, διεγείρει τη λεμφική παροχέτευση και συσφίγγει την επιδερμίδα. Η βελτίωση της κυκλοφορίας βελτιώνει και την εγκεφαλική λειτουργία και δίνει στο άτομο περισσότερη ενέργεια. Η βελτίωση της λεμφικής κυκλοφορίας μπορεί, επίσης, να βοηθήσει στην πρόληψη του σχηματισμού της αντιαισθητικής κυτταρίτιδας. Αυτό σημαίνει ότι με την καθιστική ζωή το λεμφικό σύστημα υπολειτουργεί και οι τοξίνες παραμένουν στο σώμα. Το βούρτσισμα όμως επαναφέρει την λέμφο σε κίνηση και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα αφήνοντας το δέρμα λαμπερό.

Είναι σημαντικό για αυτή τη διαδικασία να χρησιμοποιήσετε μια βούρτσα με μαλακές, φυσικές τρίχες. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λούφα. Αρχίστε με απαλό βούρτσισμα και τις επόμενες ημέρες εφαρμόστε ένα πιο σκληρό βούρτσισμα. Το δέρμα πρέπει να στεγνό, αλλά όχι υπερβολικά ξηρό. Εάν το δέρμα σας είναι ξηρό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λάδι καρύδας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας βουρτσίσματος. Μετά το βούρτσισμα θα πρέπει να ακολουθήσει ένα ντους για να ολοκληρωθεί η απολέπιση. Οι περισσότεροι άνθρωποι μετά το βούρτσισμα νιώθουν ανανεωμένοι και γεμάτοι ενέργεια. Το δέρμα λάμπει και είναι απαλότερο.

Σχολιάστε το άρθρο