Μπείτε στο meatrix

[Enter The Meatrix σε παράφραση του Matrix]

Παλιό αλλά καλό… από το 2003! Εσείς δεν ακούσατε για το Meatrix ακόμα; Δώστε προσοχή λοιπόν στη «νέα κινηματογραφική ταινία», για την βιομηχανοποίηση της αγροτικής παραγωγής!!

Το Meatrix είναι μια δίλεπτη ταινία κινουμένων σχεδίων που βασίζεται στις δημοφιλείς ταινίες του Matrix. Αλλά αντί του Keanu Reaves, τα αστέρια του Meatrix είναι ένα νεαρό γουρούνι, ο Leo, που ζει σε ένα ευχάριστο οικογενειακό αγρόκτημα… έτσι νομίζει. Τον Leo τον πλησιάζει μια σοφή και μυστήρια αγελάδα, ο Moopheus, ο οποίος παρουσιάζει στο Leo την αλήθεια για τις σύγχρονες εντατικές κτηνοτροφικές παραγωγές. Η ταινία περιγράφει (στα αγγλικά) τα προβλήματα από την παραγωγή, μέχρι την εργοστασιακή επεξεργασία και προσφέρει στους θεατές μια λύση – η τελική σελίδα της ταινίας κατευθύνει τους θεατές σε έναν Οδηγό Καλής Διατροφής. Πληκτρολογήστε www.themeatrix.com για να την δείτε στον υπολογιστή σας.

Απολαύστε το σόου!

Επίσης ενδιαφέρον είναι η ιστοσελίδα www.foodirradiation.org όπου μπορεί κάποιος να μάθει τι μέτρα να λάβει για να προφυλαχθεί από την ακτινοβολία που αποστειρώνουν τα τρόφιμα. Είναι πλέον βασικό μέρος της επεξεργασίας στα εργοστάσια, ειδικά τα κρέατα, να αποστειρώνονται στο τέλος με ακτινοβολία.

Σχολιάστε το άρθρο