Υγεία – η κερδοφόρα επιχείρηση

από την Δρ. Ιφιάνασσα Καραμπάτσου 

Υγεία - η κερδοφόρα επιχείρησηΣυνάντησα στο Munister τον Νοέμβριο του 2003 τον καρδιολόγο Dr Rath και την Dr Niedzwiecki, βιοχημικό διευθύντρια του εργαστηρίου του, σ’ ένα στάδιο (όπως το Ειρήνης και Φιλίας), γεμάτο επιστήμονες από όλη τη γη που πάλλονταν κάτω από ένα φλογερό κοινό σκοπό: Ελευθερία στην επιλογή θεραπείας, ελευθερία και κάλυψη από τα ασφαλιστικά ταμεία μας των επιλογών μας για το κόστος κατανάλωσης βιταμινών και άλλων εναλλακτικών μεθόδων για τη βελτίωση της Υγείας μας  εκτός των συμβατικών μεθόδων.

Είναι Συνταγματικό Δικαίωμα του ασθενούς να γνωρίσει όλες τις μεθόδους θεραπείας που υπάρχουν και να καλύψει τα έξοδα που θα κάνει από το ταμείο Υγείας του όπως επετεύχθη ήδη στην Ιταλία.

Ο Dr Rath και το επιτελείο γιατρών, βιοχημικών ερευνητών σε κάθε κλάδο, μας καλεί να πάρουμε θέση και μας επισημαίνει τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που συντελούνται σήμερα από τους «βαρόνους» των φαρμακευτικών εταιρειών που είναι υπεράνω κυβερνήσεων και πολιτικών σε ισχύ και οικονομική δύναμη, γιατί τους ελέγχουν.

Η μέθοδος του Dr Rath «Βιοθεραπευτική»: Διατροφικά συμπληρώματα με πυκνά εκχυλίσματα διατροφικών ιχνοστοιχείων, βιταμινών και πράσινου τσαγιού δίνει υπέροχο αποτέλεσμα σε σωρεία παθήσεων (όπως έχουν ονομασθεί) από τις φαρμακοβιομηχανίες:

– καρδιακά νοσήματα, βλάβη στεφανιαίων αγγείων

– υπέρταση, καρδιακή ανεπάρκεια, αρρυθμία

– υπερχοληστεριαναιμία, AIDS και άλλες λοιμώδεις ασθένειες, ΚΑΡΚΙΝΟΣ.

Καταγγέλθηκε ότι υπάρχει προώθηση τεχνικής marketing για φάρμακα που προκαλούν σκόπιμες νέες παθήσεις, όπως φάρμακα για την ελάττωση της χοληστερίνης στις ετικέτες που σε μια μέρα, 23 εκατομμύρια άνθρωποι έγιναν πελάτες! Συν των φαρμάκων. Σήμερα και ο άνθρωπος με LD-χοληστερίνη περισσότερο από 100 mg/dl καθιερώνεται σαν άρρωστος και για την υπόλοιπη Ζωή του πρέπει να παίρνει φάρμακο! Αυτή η τεχνική καλείται «Άδεια για να τυπώνουμε χρήμα» γιατί το μόνο κίνητρο που υποκρύπτεται είναι να αυξηθούν οι πωλήσεις των φαρμάκων.

Από την άλλη πλευρά έχει ιατρικώς αποδειχθεί ότι ο υψηλός δείκτης χοληστερόλης δεν είναι αιτία για καρδιακή πάθηση, αλλά το αποτέλεσμα αυτής. Πολλά φάρμακα στατινών προκαλούν καρκίνο και έχουν παρενέργειες και αποσύρθηκαν από την αγορά αφού πέθαναν αρκετοί ασθενείς. ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΕΡΔΟΣ! ΟΥΔΕΙΣ ΑΙΣΧΥΝΕΤΑΙ!

Άλλο παράδειγμα του Μάη του 2003: ΗΡΘΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ για την συνταγογράφηση φαρμάκων που μειώνουν την πίεση αίματος. Στα ’90 η πίεση 160/90 εθεωρείτο φυσιολογική ακόμα. Σήμερα ακόμη μια πίεση 115/75 «πρέπει» να πάρει φάρμακα που έχουν 140 διαφορετικές παρενέργειες περίπου και αρνητικές αντιδράσεις από αϋπνία και καταθλίψεις, καρδιά ή προσβολή και συγκοπή!

ΠΟΤΕ ως τώρα δεν αντιμετωπίσθηκε με τόσο παραλογισμό η ανθρώπινη Ζωή. Απεδείχθη χρόνια τώρα, η θεωρία του Νομπελίστα Linus Pauling ότι ο καρκίνος είναι αρρώστια που περνιέται με άφθονη βιταμίνη C, ιχνοστοιχεία και η Dr Niedzwiecki προσθέτει τα αποτελέσματα στα εργαστήρια της στην U.S.A. με τα φύλλα πράσινου τσαγιού κι εγώ προσθέτω φύλλα ελιάς, όπως έχω δει από αναρίθμητους ασθενείς σαν πρόληψη και τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος.

ΟΛΕΣ οι αρρώστιες ξεκινούν από έλλειψη ιχνοστοιχείων και απαραίτητων βιταμινών από τη διατροφή που είναι περιορισμένων ως μηδαμινή σε περιεκτικότητα. Να ζητήσουμε, Τέλος φίλοι μου στην καλλιέργεια μεταλλαγμένων προϊόντων και στον Πόλεμο των σπόρων.

Η εναλλακτική Ιατρική όπως δημιουργήθηκε σήμερα στα εργαστήρια της Αμερικής και της Ολλανδίας σε υψηλή περιεκτικότητα θρεπτικών συστατικών, μπορεί να καταπολεμήσει τον καρκίνο με φυσικό τρόπο. Ως τώρα ο καρκίνος αντιμετωπίζεται αποκλειστικά με χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία. Αυτά τα είδη των θεραπειών καταστρέφανε αμφότερα τα καρκινικά και επίσης τα υγιή κύτταρα. Εάν ο ασθενής δεν πεθάνει κατά τη διάρκεια της θεραπείας από το λεγόμενο «τοξικό σύνδρομο», το σώμα του θα καταστραφεί σε μεγάλο βαθμό, εκτός κι αν ακολουθήσουν άλλες πανάκριβες θεραπείες. Ως συνέπεια οι ασθενείς αναπτύσσουν νέους όγκους κι αυτό φυσικά βοηθά νέες πωλήσεις φαρμάκων! Η επιθεώρηση της κλινικής Ογκολογίας δημοσίευσε μια μελέτη με δυνατές παρενέργειες της χημειοθεραπείας. Αυτές είναι 61% δηλητηρίαση ήπατος, 81% βλάβη ακοής, 70% καταστροφή νεφρών, 92% πνευμόνων και 94% καρδιαγγειακών δηλητηριάσεων, σχεδόν 8% ασθενών πέθαναν από «τοξικό θάνατο» έναν όρο που τον έβγαλαν επί τούτου να υποδεικνύει θάνατο από χημειοθεραπεία. Υπάρχουν επίσης και ΠΑΡΑΛΥΣΕΙΣ.

Αλλά ας δούμε τι συμπεράσματα βγαίνουν από τη μελέτη. «Η χημειοθεραπεία με το IFEX είναι καλά ανεκτή με δεκτά επίπεδα παρενεργειών και προδεδικασμένες δηλητηριάσεις οργάνων»! Μπορείτε να το φαντασθείτε; Μπορείτε να φαντασθείτε ότι τέτοια μέθοδος θα σας θεραπεύσει; Υπάρχουν πάνω από 200 σελίδες γραπτών για τις παρενέργειες κάθε χημειοθεραπείας. Κι εμείς βγάζουμε το συμπέρασμα μας, ένα και μοναδικό: «Το μεγαλύτερο εμπόδιο στο να θεραπεύσουμε τον καρκίνο είναι οι τεράστιες επιχειρήσεις των φαρμακευτικών εταιρειών που έφτιαξαν με τα προϊόντα τους. Σε έναν χρόνο ξεπέρασαν τα 100 δισεκατομμύρια δολάρια»!

Η συμβατική ιατρική κάνει τα στραβά μάτια σε 90% των θανάτων που οφείλονται σε μετάσταση από καρκινικούς όγκους. Η βιοθεραπευτική ιατρική, ορθής διατροφής με συμπληρώματα βιταμινών, ιχνοστοιχείων φύλλων ελιάς είναι η μοναδική λύση.

Όπως έχουν:

Τα διατροφικά συστατικά μπλοκάρουν ένζυμα, που χρησιμοποιούν τα καρκινικά κύτταρα για να καταστρέψουν τον συνδετικό ιστό με άλλα λόγια σταματούν τον καρκίνο και τις μεταστάσεις του.

Τα θρεπτικά συστατικά σκοτώνουν τα καρκινικά κύτταρα χωρίς να βλάπτουν τα υγιή κύτταρα.

Τα θρεπτικά συστατικά βοηθούν να πεθάνει από πείνα «ένας όγκος με το να σταματούν τη παροχή ροής αίματος προς αυτόν» ως εκ τούτου μπορούν να κληθούν ΒΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ. Αυτά τα θρεπτικά συστατικά ειδικής ποιότητος περιλαμβάνουν την Βιταμίνη C, αμινοξέα λυσίνης, προλυσίνης, εκχυλίσματος πράσινου τσαγιού και φύλλων ελιάς κ.α.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ να προσεγγίσουμε διάφορους τύπων καρκίνων από αδενικούς καρκίνους έως καρκίνους όρχεων και δεν υπάρχει κανένα θαύμα ή μαγικά! Όλοι οι τύποι των καρκίνων χρησιμοποιούν τον ίδιο μηχανισμό για να αυξηθούν και να εξαπλωθούν στο σώμα.

Στις συνελεύσεις του Dr Rath στη Γερμανία υπάρχουν χιλιάδες ασθενείς κάθε φορά, ορκισμένοι «πιστοί» της Βιοθεραπείας γιατί πραγματικά είδαν τον χάρο με τα μάτια τους και τώρα χαίρουν άκρας υγείας. Συγκινητικότατες ήταν οι μαρτυρίες ενός Πολωνού κρατούμενου του Άουσβιτς, του Αυγούστου Kowalczyk, 82 ετών, που είπε: ΕΠΕΖΗΣΑ! Για να γίνω μάρτυρας εδώ στη Χάγη του τι μπορεί να κάνει η Βιοθεραπεία, στην χαμένη πίστη των ανθρώπων. Στο Άουσβιτς γίναμε θύματα πειραμάτων της φαρμακευτικής εταιρείας IG Farben, της οποίας 24 διευθυντικά στελέχη καταδικάστηκαν στην Δίκη της Νυρεμβέργης το 1934 ως εγκληματίες πολέμου και για τη χρηματοδότηση του Χίτλερ. Σήμερα ο πόλεμος συνεχίζεται. Η εταιρεία αυτή άλλαξε όνομα και διασπάστηκε σε 3 θυγατρικές. Είναι οι γνωστές Hoechst, Bayer και BASF.

Η IG Farben έκανε πειράματα στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και όχι τα SS όπως αποφάνθηκε το Δικαστήριο. Σήμερα καλούμαστε να διπλασιάσουμε κινήματα ειρήνης, ασφάλειας στην Υγεία μας. Να προσυπογράψουμε στην Χάρτα της Χάγης. Να βρούμε τη χαμένη μας πίστη για τη Ζωή, την Ελευθερία. Όπως εγώ σύρθηκα ετοιμοθάνατος και επέζησα τότε έτσι και τώρα ζωντάνεψα με τα οράματα του Dr Rath.

300X80graviolaΜια άλλη συγκλονιστική μαρτυρία ήρθε από τους γονείς του Dominik. Ένα παιδάκι 6 ετών που είχε καρκίνο στον εγκέφαλο. Οι γονείς του μη γνωρίζοντας πριν τίποτε για τη Βιοθεραπεία το άρχισαν χημειοθεραπείες και ακτινοθεραπεία  στην Παιδιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Munster με αποτέλεσμα να αποσκελετωθεί, να του πέσουν όλα τα μαλλάκια και νέος όγκος να εμφανιστεί στο πόδι του. Οι παιδίατροι αποφάσισαν να του κόψουν το ποδαράκι χωρίς να δίνουν ποσοστό επιβίωσης πάνω από 20% και αυτό με βεβαιότητα. Η μάνα του Ντομινίκ δακρυσμένη μπρος στους χιλιάδες ακροατών του συνεδρίου που παρακολούθησα, έδωσε τα δεδομένα και την αδιαφορία που αντιμετώπισε ο γιός της μέσα στους ατελείωτους διαδρόμους της Πανεπιστημιακής κλινικής. Και αποφάσισε να διαφύγει στις εναλλακτικές θεραπείες προσφέροντας στο παιδί της έστω και στα τελευταία του, μία ποιότητα Ζωής! Και θαύμα! Σε πέντε μήνες το πόδι έθρεψε, με την Βιοθεραπεία εξαφανίστηκε ο όγκος και το παιδί γύρισε στο σχολείο, σε μια φυσιολογική Ζωή κι έβγαλε και άφθονα μαλλιά, καλύτερα από πριν.

Το τέλος όμως δεν ήταν εδώ! Οι γιατροί της κλινικής έκαναν ΜΗΝΥΣΗ εναντίον των γονέων του παιδιού για να το πάρουν πίσω να συνεχίσουν το δολοφονικό έργο τους εναντίον κάθε ανθρωπίνου νου και ΝΟΜΟΥ!!! Σημειωτέον ότι εκεί είχαν αποτελειώσει τον Βασιλιά Χουσείν της Ιορδανίας που κατέφυγε άρρωστος με καρκίνο και τη Ραΐσα Γκορμπατσώφ που και αυτή δεν διέφυγε τον θάνατο! Λέγεται μάλιστα ότι θα ζούσαν περισσότερο αν δεν τους γινόταν τίποτα παρά με την χημειοθεραπεία που κατέστρεψε τον μυελό τον οστών και τελικά πέθαναν από μια απλή μόλυνση γιατί δεν άντεξαν το μόσχευμα.

Εδώ στο MUNSTER δόθηκε το σήμα για την ανθρωπότητα. Τι μέσα έχουν στη διάθεση τους το Φάρμα-Καρτέλ. Να κυνηγά γονείς για να αρπάξει παιδιά από την αγκαλιά τους και να τα στείλει στον βέβαιο θάνατο! Κατακρίνοντας ανίκανους τους ίδιους τους γονείς για ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ! Η δίκη εκκρεμεί ακόμα! Τα ντοκουμέντα για την υπόθεση Dominik έχουν συγκλονίσει όλη τη Γερμανία, Ολλανδία, Γαλλία, Ν. Αφρική και τον πολιτισμένο κόσμο.

Η ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ ΠΡΩΤΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑ-ΚΑΡΤΕΛ. Ο Dr Rees παρευρισκόμενος εκεί, πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου της Ν. Αφρικής μας είπε ότι ο σύλλογος του μαζί με τον πρόεδρο THABO MBEKI αποφάσισαν ομόφωνα τον πόλεμο ενάντια 39 φαρμακευτικών εταιρειών του Φάρμα-Καρτέλ! Η Κυβέρνηση δεν αναγνωρίζει τις πατέντες τους και κάλεσαν Παγκόσμιο Φόρουμ για τις αιτίες του AIDS.

Καταγγέλθηκε ότι οι φτωχές χώρες είναι η πηγή πληροφοριών και πειραμάτων για τις φαρμακευτικές εταιρείες που ξεζουμίζουν με τις «Business με την αρρώστια» τους προϋπολογισμούς για Εθνική Υγεία. Μπράβο λοιπόν στους Νοτιοαφρικανούς. Το πρώτο έθνος στον κόσμο που πέταξε στη θάλασσα τα «πειραματικά φάρμακα των πετροχημικών βιομηχανιών που πατρονάρουν το Φάρμα-Καρτέλ! Ο ίδιος αντιπρόεδρος της U.S.A. Al Gore πήγε στην Ν. Αφρική για να υπερασπιστεί τα δικαιώματα τους. Ξεκίνησαν δικαστικούς αγώνες που τους έχασαν, γιατί η κοινότητα γιατρών και κράτους, ήταν ενημερωμένη και αποφασισμένη ότι τα φάρμακα και τα εμβόλια προδιαθέτουν στο AIDS και σε άλλες αρρώστιες με τεράστιες παρενέργειες και τα κατήργησαν.

Αποφάσισαν να έχουν παραδοσιακή εναλλακτική Ιατρική που τους δίνει την βεβαιότητα και βοηθά ουσιαστικά και στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου π.χ. όπως γίναμε μάρτυρες εκατοντάδων μαρτυριών σε 6.000 συγκεντρώσεις με 1.5 εκατομμύριο ανθρώπους ως τώρα! Η Ν. Αφρική άλλαξε τους νόμους της σχετικά με την φαρμακευτική αγωγή. Ο Dr Rees και οι άλλοι αποφάσισαν θα παίρνουν μέταλλα, παραδοσιακά βότανα και διατροφική θεραπεία για να πολεμήσουν τις αρρώστιες. Είναι η ΑΙΧΜΗ του Δόρατος στην Μάχη εναντίον των παγκοσμίων φαρμακευτικών καρτέλ. Η αλλαγή άρχισε από την Ν. Αφρική με πίεση και στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, που είναι μέλος και η Ν. Αφρική (TWO).

Ο Chris Fairhust αντιπρόεδρος της εταιρείας Υγείας του Dr Rath, μας είπε ότι από το 1966 ως το 2000 τα έξοδα διαφήμισης για συνταγογράφηση του Φάρμα-Καρτέλ στην Αμερική αυξήθηκαν από 2,9 δισεκατομμύρια σε 15,7 δις δολάρια.

Οι φαρμακευτικές εταιρείες ξεπέρασαν σε κέρδη τα καρτέλ πετρελαίου σαν ο πιο επικερδής χώρος «business με την αρρώστια». Στις 50 πιο μεγάλες εταιρείες στον κόσμο οι 16 είναι φαρμακευτικές και πετροχημικές. Το Ροκφέλερ model (medicine man) συνεχίζει να πουλάει. Στην τρίτη θέση μεγαλύτερης εταιρείας παγκοσμίως είναι η Pfizer αξίας 265 δις δολαρίων. Έχει την πατέντα 8 από τα 25 καλύτερα σε πώληση συνθετικά φάρμακα όπως το Lipitor, Viagra, Diflucan και Zoloft. Αυτά τα προϊόντα της επέτρεψαν να κερδίσει 32 εκατομμύρια δολάρια αυτό το χρόνο.

Συμπέρασμα: τα κέρδη της Pfizer φτάνουν το εθνικό κεφάλαιο 5 μεγάλων κρατών Γερμανίας, Γαλλίας, Αυστρίας, Βελγίου, Ολλανδίας ενός χρόνου ή 50 μικρών κρατών! Σύμφωνα με στοιχεία που εξέδωσε η Παγκόσμια Τράπεζα.

Ο Chris Fairhurst ξεσκέπασε την μάσκα, τις τεχνικές «Business» και τα εμπορικά δεσμά μεταξύ των πετρελαιοπαραγωγών εταιρειών και των φαρμακευτικών κολοσσών Exxon Mobil, J.P. Morgan και Chase τράπεζας με το «Business με την αρρώστια». Διευθυντής ήταν ο David Ροκφέλλερ, εγγονός του John D. Ροκφέλλερ που χρηματοδοτεί και τους προέδρους κι ελιτικούς υποψηφίους στις U.S.A., όπως επίσης και τους πολέμους σε Αφγανιστάν, Ιράκ, Σερβίας-Γιουγκοσλαβίας.

Η οικογένεια Ροκφέλλερ και ο J.P. Morgan ήταν μαζί με την Chase Bank και την Standard Oil (εταιρεία πετρελαίου) οι πιο σοβαροί χρηματοδότες του Γ΄ Ράϊχ στη Ναζιστική Γερμανία. Η Standard Oil ήταν η μεγαλύτερη μέτοχος της IG Farben και η IG Farben ήταν ο μεγαλύτερος μέτοχος της Standard Oil, μετά την οικογένεια Ροκφέλλερ. Σα συμπέρασμα έβγαλα, φίλοι αναγνώστες -και από την κλινική μου πείρα ως τώρα- ότι η Αλήθεια είναι Δική μας.

Στον Γ΄ Παγκόσμιο πόλεμο, που έχει αρχίσει η θέση μου, είναι η ενημέρωση και παροχή πληροφοριών ως μέσο κατανόησης των μεγαλύτερων προβλημάτων υγείας που ταλανίζουν το ανθρώπινο γένος! Οι βιταμίνες και τα συμπληρώματα σε υψηλή δόση και ειδική συσκευασία του ιατρού Dr Rath, ίσως ακόμη και τα φύλλα της ελιάς, είναι η λύση για χρόνια προβλήματα χωρίς ανταπόκριση. Σας έλεγαν ως ΤΩΡΑ «ζήστε με το πρόβλημα σας». Εμείς, φωτίζουμε το πρόβλημα και σας δείχνουμε τον μονόδρομο της Υγείας. Ακολουθήστε τον.

ΙπποκράτηςΑν θέλετε υποστηρίξτε τη σωτηρία του Dominik από τα νύχια του Φάρμα-Καρτέλ, γιατί Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ DOMINIK, ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΟΥ Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ που είναι η ΔΙΑΤΡΟΦΗ του νου, της ψυχής και του σώματος.

Ξέρουν ότι αν αλλάξουν τη διατροφή, επιδρούν και στα τρία επίπεδα του ανθρώπου. ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, έχουμε τους παππούδες μας Ιπποκράτη, Διοσκουρίδη και χιλιάδες άλλους άγνωστους ιατρούς που έβαλαν τις βάσεις της Παγκόσμιας Ιατρικής και σύγχρονης αντίληψης -για πάντα. Σας καλώ να την ακολουθήσουμε γεροί και ασθενείς…

 

Αθήνα, Εαρινή Ισημερία 2004

ΙΦΙΑΝΑΣΣΑ (ΑΘΑΝΑΣΙΑ) ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΥ

Διαιτολόγος (McGill Καναδά) – Ολιστική Οδοντίατρος – Συγγραφέας και Σύμβουλος Διατροφής

 

Σχολιάστε το άρθρο

Ένα σχόλιο σχετικά με το “Υγεία – η κερδοφόρα επιχείρηση”

  1. Περιπλανιέμαι στο ιντερνέτ
    σήμερα για περισσότερες από τέσσερις ώρες και δεν βρήκα πολλά άρθρα που να
    είναι εξίσου ενδιαφέροντα με το δικό σας.
    Πιστεύω ότι αν όλοι οι bloggers των sies έφτιαχναν τέτοιο ποιοτικό περιεχόμενο το ιντερνετ, θα ήταν πολύ καλύτερο για όλους.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.