Συσκευή αποτοξίνωσης ιόντων

DETOX FOOT BATH

DETOX FOOT BATH

Νιώστε και πάλι υγιείς αποτοξινώνοντας τον οργανισμό σας με φυσικό τρόπο.

Το σώμα μας αποτελείται από 80% αρνητικά ιόντα (ανιόντα) και το 20% από θετικά ιόντα (κατιόντα). Όταν τα αρνητικά ιόντα, για διαφόρους λόγους, όπως το μολυσμένο περιβάλλον, οι μολυσμένες τροφές, το στρες κλπ, φορτίζονται θετικά και αυξηθούν υπερβολικά, γίνονται τοξικά για τον οργανισμό. Αυτές οι τοξίνες επηρεάζουν την καλή λειτουργία του οργανισμού και μπορούν να οδηγήσουν σε σοβαρές ασθένειες.

Το λουτρό αποτοξίνωσης ιόντων είναι κατ’ ουσίαν μια ηλεκτρόλυση των μορίων του νερού σε χιλιάδες ιόντα που με την σειρά τους δημιουργούν ένα ενεργό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, το οποίο ταξιδεύει διαμέσου των ποδιών και διαπερνά το σώμα. Μόλις εισέλθουν στο σώμα, αυτά τα ιόντα αρχίζουν να εξουδετερώνουν τα κατιόντα εντός του σώματος και να τα οδηγούν έξω από το σώμα μέσω της όσμωσης.

Το λουτρό αποτοξίνωσης ιόντων δημιουργεί ενέργεια από την μεταβολή του φορτίου των ηλεκτρονίων και των πρωτονίων στο νερό, για να δημιουργήσει ένα ηλεκτρομαγνητικό ή βιο-ενεργό περιβάλλον.  Η προσφορά των κατάλληλων ιόντων αυξάνει την ενέργεια του σώματος. Μέσα στο ανθρώπινο σώμα υπάρχουν ενεργειακά κανάλια, γνωστά στην Κινεζική Ιατρική, ως μεσημβρινοί. Η κατάσταση της υγείας ενός ατόμου καθορίζεται από το πόσο καλά ρέει η ενέργεια μέσα στο σώμα του δια μέσου αυτών των μεσημβρινών.

Αυτό το ασφαλές και ανώδυνο εργαλείο χρησιμοποιείται για την αποτοξίνωση, και την ισορροπία της ενέργειας των μεσημβρινών του σώματος, μέσω της δημιουργίας αυτού του πεδίου ιόντων, το οποίο βοηθάει στην εξουδετέρωση και την εξάλειψη των βλαβερών ελευθέρων ριζών, ενώ βοηθά στην αποβολή των άχρηστων υπολειμμάτων. Ταυτόχρονα, η θεραπεία βοηθά στην ισορροπία του ph του σώματος. Κατά την διάρκεια του ποδόλουτρου, το σώμα απορροφά εύκολα αρνητικά ιόντα, τα οποία εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες και έτσι βοηθούν τα κύτταρα να απελευθερώσουν τοξίνες και να απορροφήσουν οξυγόνο.

ΑΜΕΣΑ ΟΦΕΛΗ: Μετά από μερικές συνεδρίες θεραπείας, θα παρατηρήσετε αυξημένα επίπεδα ενέργειας, καλύτερη ποιότητα ύπνου, βελτίωση της πνευματικής διαύγειας και των αντανακλαστικών.

ΔΙΑΡΚΗ ΟΦΕΛΗ: •Βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος •Μείωση της δυσκαμψίας των αρθρώσεων •Σφιχτό και λείο δέρμα •Βελτίωση στην πέψη •Μείωση του χρόνου αποκατάστασης από τραυματισμό ή χειρουργική επέμβαση •Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος •Ενίσχυση του ήπατος και της νεφρικής λειτουργίας •Αύξηση του μεταβολισμού •Απώλεια βάρους. Μήπως νιώθετε ότι όσο σκληρά και αν προσπαθήσετε δεν μπορείτε να χάσετε κιλά; Η διαδικασία της αποτοξίνωσης προωθεί την απομάκρυνση των λιποκυττάρων, και επομένως την απώλεια βάρους, όταν συνδυάζεται με σωστές διατροφικές συνήθειες. Κατάλληλο για επαγγελματική και οικιακή χρήση. Μπορείτε να δοκιμάσετε τη συσκευή, ΔΩΡΕΑΝ, στα γραφεία μας!

Σχολιάστε το άρθρο